5 tipů na skříňky do dětského pokoje, které ušetří místo i rozpočet


1. Skříňky na zeď

Skříňky na zeď jsou vynikající řešení pro dětské pokoje, kde je největší problém s nedostatkem místa. Tyto skříňky lze jednoduše namontovat na zeď a nemusíte se bát o další ztrátu prostoru. Využijete tak výšku místnosti a uvolníte tak podlahovou plochu.

2. Skříně s posuvnými dveřmi

Skříně s posuvnými dveřmi jsou další vynikající volbou. Tyto skříně jsou ideální pro dětské pokoje, které mají velmi omezený prostor. Posuvné dveře nezaberou žádné další místo, které by bylo potřeba pro otevírání dveří. Navíc jsou velmi jednoduché na používání, což je důležité pro děti.

3. Skřínky pod postel

Skřínky pod postel jsou dalším způsobem, jak využít prostor ve vašem dětském pokoji. Tyto skřínky jsou skvělou volbou pro menší pokoje, kde každý centimetr prostoru je důležitý. Tyto skřínky lze skvěle využít pro ukládání oblečení nebo hraček, které by jinak zbytečně zabírali prostor.

4. Skřínky na kola

Skřínky na kola jsou dalším způsobem, jak ušetřit místo ve vašem dětském pokoji. Tyto skřínky lze snadno přemístit na jiné místo v místnosti, což vám umožní rychle a snadno přehlížet věci, které v nich ukládáte. Tyto skřínky jsou skvělé pro ukládání hraček a dalších předmětů, které by jinak zbytečně zabírali prostor na podlaze.

5. Skříně s otvíracími dveřmi a zásuvkami

Skříně s otvíracími dveřmi a zásuvkami jsou dalším skvělým řešením pro dětské pokoje s nedostatkem místa. Tyto skříně jsou velmi praktické a nabízejí spoustu úložného prostoru pro hračky, oblečení a další potřeby. Poskytují také snadný přístup k věcem, které ukládáte uvnitř. Pokud máte dostatek prostoru, můžete umístit několik těchto skříní vedle sebe, čímž vytvoříte úložný prostor s mnoha zásuvkami a regály pro ukládání všech vašich věcí.

Vyzkoušejte tyto 5 tipů na skříňky do dětského pokoje a ušetřete místo i rozpočet!

Tyto nápady jsou skvělým způsobem, jak maximalizovat místo a ušetřit nějaké peníze. Pokud hledáte další inspiraci, navštivte abcesty.cz, kde najdete další útulné a praktické nápady na zařízení vašeho domova.